Very sad news that Aimé Guibert founder of Mas de Daumas Gassac died last night aged 91.
Aimé was one of the giants of the new Languedoc. It was the Mas de Daumas Gassac reds in the 1980s that caught the attention of writers like Hugh Johnson and Michael Broadbent MW bringing the changes underway in the Midi to the media’s attention.
I saw Sylvain Fadat of Domaine d’Aupilhac at RAW (London) this morning, who gave me the news. Sylvain stressed what a huge contribution Aimé had made to shaping the Languedoc that we now know.
Les 5’s thoughts and condolences to Aimé’s family and friends.
Mes plus sincères condoléances à sa famille et à ses proches.
Je l’avais rencontré une fois chez lui dans les années 90. Un passionné.
Par contre, ces dernières années, le niveau des vins m’avait déçu.
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Ciao le vigneron ! Ma dernière grande dégustation au Mas Daumas Gassac, c’est ici : https://les5duvin.wordpress.com/2014/03/06/vinisud-mon-off-de-reve-ou-lanalyse-du-cru-daumas-gassac/
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Au revoir Aimé, nous garderons en mémoire les grandes dégustations, mes plus sincères condoléances à sa famille.
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